NB III.

2 órája

Drámai végjáték a Dorog meccsén

Majdnem döntetlennel ért véget az ütközet, a legvégén azonban jött a dráma. A Dorogi FC pontatlanul zárta le a 8. fordulót az NB III. Észak-Nyugati csoportjában.

Kemma.hu

Drámai körülmények között ért véget a Dorogi FC és a Balatonfüredi FC közötti találkozó. Az első félidő góltalanul telt, 0-0-ás eredménneyl vonultak az öltözőbe a csapatok. A második felvonásban azonban három találat is született: Rédling Kevin az 53. percben szerezte meg a vezetést a Balatonfüred számára, a 72. minutumban azonban Gula Boldizsár labdájával egyenlített a hazai együttes. Úgy nézett ki, hogy döntetlennel ér véget a párharc, a 93. percben, a meccs legvégén Tóth Gergő rúgott gólt, mellyel megnyerte a meccset a vendégcsapat. 

Erőteljesen alakult a Dorogi FC (piros-fekete mezben) mérkőzésének vége - számukra nem pozitívan
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

Labdarúgás, NB III., Észak-Nyugati csoport, 8. forduló.

Dorogi FC - Balatonfüredi FC 1-2 (0-0)

Dorog, Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion, vezette: Juhász B. (Deme R., Cseresznyák Cs.)

Dorog: Bencze - Kovács (Vajda 46.), Szűcs (Bokán 72.), Erdey (Ferkó 46.), Forgó, Hajdi, Hoszpodár (Balla 58.), Kovács, Szerencsi (Vígh 58.), Gula, Lénárth.

Balatonfüred: Iváncsics - Rédling, Farkas, Imre (Karsai 46.), Markó (Szabó 46.), Mayer, Juhász (Tóth L. 71.), Burucz, Tóth G., Berzsenyi (Schmidt 46.), Irmes (Kalmár 81.).

Gólszerzők: Gula (72..), illetve Rédling (53.), Tóth (93.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában