MOL Tatabánya KC

2024.08.22. 18:36

Családi nap és edzőmérkőzés: ez várja pénteken a helyszínre látogatókat

Augusztus 23-án egy különleges nappal várják a kilátogatókat a Tatabányai Multifunkcionális Csarnoknál. A programok rengetege mellett a MOL Tatabánya KC egy edzőmérkőzésen vesz részt.

Kemma.hu

Augusztus 23-án, pénteken mutatkozik be a MOL Tatabánya csapata hazai közönség előtt a Dunkerque elleni nyílt edzőmérkőzésen. A világ egyik legerősebb bajnokságában játszó csapat elleni találkozó jó felkészülési lehetőség a Kék Tigrisek számára, főleg a bajnokság kezdete előtti időszakban. A párharc mindenképpen sok izgalmakat tartogat majd, azonban nem csak  mérkőzéssel, hanem családi rendezvénnyel is készül az együttes. 

Cristian Ugalde komoly edzőmérkőzésen irányít pénteken
Forrás: Tatabánya Kézilabda Club/Facebook

A helyszín a Tatabányai Multifunkcionális Csarnok lesz, ahol igen változatos programokkal találkozhatnak a helyszínre kilátogatók: a legkisebb korosztályt koncerttel, arcfestéssel és kézműves foglalkozással várják péntek, míg az idősebbek interaktív sportjátékokon, versenyeken, illetve egy Husqvarna bemutatón próbálhatják ki magukat. A játékok mellett nyereményben is részesülhetnek a kilátogatók. 

A részletes program, augusztus 23.

  • 15:00 - 19:00: állandó programok: arcfestés, kerti kisgépek, gyermekfoglalkoztató, játékok felnőtteknek, HUSQVARNA show, üdítő és sütemény stand, lángos stand, büfé.
     
  • 15:00 - 17:00: szelfizés a kabala tigrissel
     
  • 16:00 - 17:00: a RépaRetekMogyoró együttes koncertje (gyerekeknek)
     
  • 17:00 - 17:30: játékos vetélkedők
     
  • 18:30: MOL Tatabánya KC - Dunkerque mérkőzés
     
  • 19:15: sorsolás a bérletet vásárolt szurkolók között

 

 

Forrás: tatabanyahandball.com

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában