Kézilabda

2024.08.23. 21:29

Jó játékkal fektették két vállra a házigazdák a franciákat

Megérdemelt kétgólos győzelem. A MOL Tatabánya KC megnyerte az edzőmérkőzést.

Petrik József

Az egyszeres francia bajnok és kupagyőztes a négyszeres magyar bajnokkal és kétszeres kupagyőztessel találkozott. A Kék Tigriseket, azaz a hazaiakat először láthatta a tatabányai publikum.

Győzelmet aratott a MOL Tatabánya
Fotó: Flajsz Peter / Forrás: 24 Óra

A vendégek meglehetősen fáradtan, sok mérkőzéssel a hátuk mögött érkeztek a Kék Tigrisekhez. Ám ez nem látszott a játékukon, mert nagy tempót diktálva, Szórták a gólokat. Szerencsére Székely remekül helytállt a kapuban.

Szünet után aztán átvette a játék irányítását a hazai együttes. Ez annak is köszönhető, hogy a tatabányai kapusok továbbra is remekeltek. Az Ugalde-legénység olyan rohamot indított, amelynek a végén 28-23-at mutatott a csarnok eredményjelző táblája. A végén, így már kicsit ki is engedhetett a Tatabánya, győzelme nem forgott veszélyben.

Kontra Zsolt, a tatabányaiak technikai vezetője: - Jó volt nézni a csapatot. Jó volt, hogy ennyien kíváncsik voltak rájuk. És az is örömteli, hogy sok jó teljesítményt láthattunk a hazaiaknál.

Kézilabda, nemzetközi felkészülési mérkőzés

MOL Tatabánya KC – US Dunkerque (francia) 32-30 (19-19)

Tatabányai Multifunkcionális Sportcsarnok, 1000 néző, vezette: Bóna Sz., Földesi Cs.

Tatabánya: Székely M. – Rodríguez 1, Maras 3, Topic 3, N’Tanzi 2, Dissinger 1. Krakovszki B. 4. Csere: Bartucz, Radvánszki (kapusok), Damitrin 1, Eklemovics 1, Plaza 6, Enomoto 2 (2), Przytula 5, Havran, Golubovics 3. Edző: Cristian Ugalde.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában