Labdarúgás

2024.08.25. 21:30

Nem feküdt a hazai pálya a Bányásznak, vereség lett a vége a Budafok ellen

Ezúttal sem jött össze a győzelem a Bányász számára hazai pályán. A Budafok egy gólos előnnyel hozta le a mérkőzést, amivel a Tatabánya visszaesett a tabellán.

Kemma.hu

A Vasas elleni idegenben elért győzelem után – amely mint később kiderült, a Vasast vezető Gera Zoltán utolsó mérkőzése volt – hazai pályán, a Grosics Gyula Stadionban mérkőzött meg az Opus Tigáz Tatabánya a Budafoki MTE játékosai ellen. Az első találatig nem is kellett sokat várni, Merényi Ádám már a 22. percben megszerezte a vezetést a vendégcsapat számára.

A Vasas elleni bravúr után most nem jött össze a győzelem a Tatabánya számára
Fotó: Flajsz Péter / Forrás:  24 Óra

A 30. percben aztán egyenlített a Tatabánya Varga Dominik góljával, ám öt perccel később Németh Márió ismét megszerezte a vezetést a Budafok számára. Izgalmasan telt tehát az első felvonás.

Ellentétben a második félidővel, amely eseménytelenül telt. Nem is változott az eredmény, a Budafok kitartott az előnyével, és végül győzelmet arattak.

Labdarúgás, Merkantil Bank Liga NB II., 5. forduló

Opus Tigáz Tatabánya - Budafoki MTE 1-2 (1-2)

Tatabánya, Grosics Gyula Stadion, vezette: Szigetvári M. (Aradi J., Ország P.)

A Tatabánya: Lóth - Kiprich, Szegleti, Buna, Jagodics, Bertus (Soltész 59.), Jelena (Árvai 59.), Csernik (Kocsis 76.), Eördögh (Vass 68.), Varga, Vida (Letenyei 68.)

Budafok: Horváth, Kálnoki-Kis, Oláh, Vasvári (Elek 85.), Németh (Szabó 73.), Merényi (Zuigéber 73.), Lorentz, Kalmár, Kun (Rétyi 73.), Szűcs (Horváth 80.), Sztojka.

Gólszerzők: Varga D. (31.); Merényi Á. (22.), Németh M. (35.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában