Sportlövészet

2024.08.29. 10:47

Pekler Zalán is ott lesz a sportlövők októberi világkupa döntőjében

Október 13. és 18. között rendezik a pénzdíjas eseményt Indiában. Ebben az időszakban a sportlöveszet lesz a fő sportesemény Új-Delhiben, ahol három magyar sportoló, köztük a komáromi Pekler Zalán is részt vesz.

Kemma.hu

A magyar szövetség hétfői tájékoztatása szerint három magyar versenyző is meghívást kapott az október 13. és 18. között esedékes, Új-Delhi városában rendezendő pénzdíjas világkupa-döntőre. A három sportoló közül (akik mind versenyeztek az idei ötkarikás játékokon) Pekler Zalánt, a Erődök Városa Sportlövő Egyesület versenyzőjét is meginvitálták, aki a férfiak 10 méteres légpuska versenyében méretteti majd meg magát. Rajta kívül a párizsi olimpián remekül teljesítő, bronzérmet nyerő Major Veronika neve is szerepel a „listán”, aki a nők 25 méteres pisztoly számában áll majd lőállásba. A helyszínen Péni István is tiszteletét teszi az év tizedik hónapjában, ő az 50 méteres puska három testhelyzetű versenyében lesz érdekelt.

PEKLER Zalán
Sportlövészet: Pekler Zalán is Indiába utazik októberben
Fotó: Czeglédi Zsolt / Forrás:  MTI

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában