MVM-OSE Lions

2024.08.14. 12:47

Újabb légiósok érkeztek meg Magyarországra

Közeledik a szezon, így a külföldről igazolt játékosok is érkeznek az országba. Az OSE a két sportolót az idei holtszezonban szerződtette.

Kemma.hu

Két újabb MVM-OSE Lions érkezett Magyarországra. Noah Dickerson és Wilfried Ebonda Likayi már hazánkban tartózkodik. Július 13-án értek földet a repülővel és már készen állnak arra, hogy erősítsék új csapatukat. 

Dickerson 1997-ben Atlantában, Georgia államban látta meg a napvilágot. Profi karrierjét eddig a holland BNXT ligában szereplő Landstate Hammers csapatán töltötte, tőlük érkezik Komárom-Esztergom vármegyébe. Az előző alapszakaszban 13,8 pontot, 10,1 lepattanót és 0,7 gólpasszt átlagolt, ami azt jelenti, hogy dupla-dupla statisztikát produkált. A 207 centiméteres magasember erőcsatár és center poszton is bevethető.

Wilfried Ebonda Likayi az előző szezonban a Shumen csapatában töltötte a bulgáriai NBL ligában, tőlük érkezik Komárom-Esztergom vármegyébe. A mögöttünk hagyott idényben mérkőzésenként átlagosan 16,9 pontot, 7,7 lepattanót és 1,3 gólpasszt jegyzett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában