Labdarúgás

2024.08.31. 22:14

A Dorog nyerte a vármegyei derbit

Győzelmet aratott a Dorogi FC a Bányásznapon, villanyfényes körülmények között. A Komárom VSE így továbbra is nyeretlen a labdarúgó NB III. Észak-Nyugati csoportjának 2024/2025-ös szezonjában.

Kemma.hu

A hazaiak győzelmével zárult a villanyfényes körülmények között megrendezett NB III-as vármegyei derbi. A félidőben 0-0-val vonultak az öltözőbe a csapatok. A második felvonásban azonban megszületett a párharc első gólja, a 48. percben Szerencsi Miklós sikeresen értékesített egy büntetőt, a hazaiak örömére. A második és egyben utolsó gólt mindössze hat perccel később szerezték meg, Vajda Milán jóvoltából. 

Látványos körülmények az NB III. Észak-Nyugati csoportjának Dorog-Komárom mérkőzésén
Forrás: Dorog Város Önkormányzata/Facebook

A Dorogi FC tehát egy újabb győzelmet aratott, a Komárom VSE pedig továbbra is nyeretlenül áll az idényben.

Labdarúgás, NB III. Észak-Nyugati csoport, 6. forduló

Dorogi FC - Komárom VSE 2-0 (0-0)
Dorog, Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion, vezette: Kovács G. (Mohos M., Kezsthelyi T.)

Dorog: Tímár - Forgó, Ferkó Á., Hajdi, Vígh (Szűcs 46.), Ferkó M. (Vajda 46.), Sidó (Hoszpodár 46.), Szerencsi, Gula (Erdey 88.), Barna (Kovács 77.), Lénárth.
Komárom: Ásványi - Óvári (Kubicsek 62.), Horváth, Sandal (Bartos 73.), Köles, Szecsődi, Tímári, Nagy Z. (Csöngei 73.), Kapus (Szabó 62.), Nagy Zs., Bán (Múcska 62.).
Gólszerzők: Szerencsi (48.), Vajda (54.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában