Labdarúgás

2024.08.17. 16:57

Visszatérnek a megye II. csapatai

A másodosztályban is újbol beindul az élet. Az első fordulót szombaton és vasárnap rendezik, izgalmas mérkőzésekre van kilátás.

Kemma.hu

A megye I.-es mérkőzések mellett a megye II.-es összecsapások is újfent beindulnak a hétvégén. Az új szezont a Tardos és a Bakonysárkány nyitja meg a szombati napon, 17 óra 30 perckor. A többi párharcot vasárnap rendezik, szintén 17 óra 30 perckor. Igazi rangadó várható már a nyitófordulóban, hiszen összecsap egymással a Mocsa és a Környe. Előbbiek tavaly a bajnoki címnek örülhettek, utóbbiak pedig a dobogó második fokán végeztek. A Tatabányai Vasas a Tokod együttese ellen száll harcba, míg a Baj KSE a tavalyi ötödik helyezett Csolnok focistáit izzasztaná meg a kilencven perc alatt. A Gyermely futballcsapata a Piliscsévi SE-t fogadja hazai pályán, akik mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy egy szép, meggyőző teljesítménnyel nyissák meg az új idényt a szurkolóik előtt. 

Tokod - Mocsa Területi II. foci (2)
A Mocsa (fehérben) újfent egy erős szezonban reménykedik
Fotó: Flajsz Peter / Forrás:  24 Óra

Labdarúgás, területi II., 1. forduló

Augusztus 17, szombat, 17 óra 30 perc.

  • Tardosi FC - TAC - Bakonysárkányi SE

    Augusztus 18, vasárnap, 17 óra 30 perc.
  • Tatabányai Vasas - Tokod SE
  • Mocsa KSE - Környe SE
  • Baj KSE - Csolnoki SZSE
  • Gyermely - Piliscsévi SE

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában