Női kézilabda

2024.08.21. 11:38

A Komárom VSE nyerte a nemzetközi tornát

Győzelmet ünnepelhettek a női kézilabdázók. A Komárom VSE szép teljesítmény mellett aratott sikert a nemzetközi eseményen.

Kemma.hu

Elképesztő formában a Komárom VSE kézilabdacsapatai: az V. Tokodi Tibor Emléktornát a férficsapat diadallal zárta, az első helyet ünnepelhették meg augusztus 17-én. A női játékosok Csehországban, azon belül Brno városában mérettették meg magukat egy nemzetközi esemény keretében. A klub három nap alatt három mérkőzést teljesített.

Magas szinten teljesített a Komárom VSE
Forrás: Komárom VSE Kézilabda/Facebook

A mérkőzések

Az első párharcot a cseh HC Zlín ellen vívta a Komárom-Esztergom vármegyei együttes. A 10-12-es nyitófélidő után 22-28-as végeredménnyel hozták le a mérkőzést.

A második meccsen a német ESV 1927 Regensburg játékosaival mérték össze tudásukat a Komárom női kézisei. A találkozó igen izgalmasan alakult, az első félidőb (13-11) és a végeredmény is (25-23) komáromi előnyt hozott.

A harmadik és egyben utolsó mérkőzésen az osztrák Jags Wiener Neustadt volt az ellenfél, ahol a végeredmény 22-22-es döntetlen lett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában