Paralimpia 2024

2024.08.17. 16:00

Edzőként és édesapaként megy a paralimpiára a tatabányai tanár

Vészesen közeleg az idei paralimpia, amire természetesen a 27 éves paraatléta, Luterán Petra is javában készül. Édesapja és edzője, illetve a Tatabányai Szakképzési Centrum Bánki Donát - Péch Antal Technikum pedagógusa, Luterán László szintén a helyszínre utazik.

Kemma.hu

Ahogyan arról már beszámoltunk, Luterán Petra is részt vesz az idei paralimpián. Édesapja és egyben edzője is, Luterán László, a Tatabányai Szakképzési Centrum Bánki Donát - Péch Antal Technikum pedagógusa szintén a kiutazik a francia fővárosba, Párizsba. 

Luterán Petra és Luterán László
Forrás: Tatabányai Sport Club/Facebook

Addig is, kemény munka folyik a felkészülési időszakban, Petra portálunknak nyilatkozta, hogy kemény heten vannak túl, javában zajlanak az edzések. Augusztus 12. és 18. között szintén erőteljes tréningeken vett részt. Az Edzőtáboros stílus a jellemzőn ahol naponta legalább kétszer edz. Kifejtette, hogy az utolsó héten pihennek, illetve az azt megelőzőn lazítanak kicsit.

Nagy erőbedobással készülnek a megmérettetésre
Forrás: Tatabányai Sport Club/Facebook

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában