Balhé

2024.07.14. 08:51

Videón a tömegverekedés: elszabadultak az indulatok a magyar-szlovén kézimeccsen

A magyar férfi kézilabda-válogatott a párizsi olimpiát megelőző egyetlen hazai felkészülési meccsén szombat délután Győrben 29-25-re legyőzte Szlovéniát. A sokáig sportszerű mederben folyó csata egészen váratlanul fordult a kispadokat kiürítő tömegverekedésbe. Most videón is megmutatjuk a balhét.

Kemma.hu

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, nagyszerűen hangolt a magyar férfi kézilabda-válogatott a párizsi olimpiára, miután felkészülési mérkőzésen négy gólos különbséggel legyőzte Szlovéniát Győrben. Chema Rodríguez csapata 29–25-re nyert. A MOL-Tatabánya KC két kiváló játékosa, Bartucz László és Pedro Rodríguez is remekelt a szombat délutáni találkozón. A mérkőzés azonban egy másik, ennél kevésbé pozitív dologról marad igazán emlékezetes.

Az Origo beszámolója szerint az 56. perc végén egy szlovén játékos tört volna be a magyar hatosra, de Sipos Adrián nem hagyta. A magyar védelem vezére valóban hozzáért a lövőkézhez, de éppen csak megérintette azt, viszont a szlovén játékos ettől még nagyot esett. Erre jött teljesen fölöslegesen nagy vehemenciával Blaz Janc, aki elkezdte lökdösni Sipost, amire neki sem kellett több, jól visszalökdöste a szlovént. Erre aztán a mindkét csapat teljes létszámban, szakmai stábokkal együtt a helyszínre rohant, hogy heves lökdösődés után helyre álljon a béke.

A magyar csapatból Sipos piros lapot kapott, a mieink pedig emberhátrányban fejezhették be a meccset, amit olyan jól csináltak, hogy megtartották a négygólos előnyüket. Az Origo a végén megjegyzi, hogy már csak külön érdekesség, de a két csapat tavaly januári edzőmérkőzésén is hasonló jelenetek játszódtak le.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában