Labdarúgás

2024.07.22. 14:20

Véget ért az Opus Tigáz Tatabánya edzőtábora

Hasznos hat napot töltött el a csapat. A Tatabánya legközelebb vasárnap lép pályára a Szeged Csanád GA ellen, már bajnoki mérkőzésen.

Kemma.hu

Véget ért az Opus Tigáz Tatabánya hat napig tartó edzőtábora. Vasárnap a szintén NB II-es Ajkai FC otthonában lépett pályára a Bányász egy újabb felkészülési mérkőzés keretében. A Tatabányát és vármegyénket képviselő csapat 2-1-re szárnyalta túl ellenfelét, ami pozitív végkifejletnek tekinthető.

Opus Tigáz Tatabánya
Hasznos edzőtáboron van túl a Tatabánya
Forrás: Facebook/OPUS TIGÁZ Tatabánya

Gyürki Gergely, a csapat vezetőedzője is értékelte az elmúlt időszakot:

– Egy nagyon hasznos, de egyben rendkívül fárasztó edzőtáborozás lezárásaként érkeztünk Ajkára. Az egész mérkőzés folyamán méltó ellenfelei voltunk az évek óta stabil NB2-es Ajkának. Szépen fejlődött a csapatjátékunk a mérkőzés folyamán. Természetesen a teljes gördülékenységhez még több együttjátszott percre van szükségük a játékosoknak. Számomra a legnagyobb pozitívum, hogy egyre intenzívebb és gyorsabb a játékunk és a reakcióink is! Kezd látszódni a stílus az újraépülő csapaton. Ahhoz, hogy jövő héten eredményesek legyünk, a rutin mellett a maximális fókuszáltságra is szükségünk lesz az összes játékhelyzetben.Pozitívan tekintek az előttünk álló szezon feladatára, miszerint stabilan harcoljuk ki a bentmaradást! – mondta el, olvasható a csapat Facebook oldalán

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában