Edzőmeccs

2024.07.17. 10:48

Az osztrákoknál mérkőzik meg a portugál sztárcsapattal a Bányász

Különleges felkészülési mérkőzést vív az Opus Tigáz Tatabánya az edzőtáborozása alatt. Portugál sztárcsapattal, az FC Portóval játsszanak Ausztriában.

Kemma.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az Opus Tigáz Tatabánya Bükkfürdőn edzőtáborozik. Most már hivatalosan az is biztossá vált, hogy a Bányász edzőmérkőzést fog játszani a 2004-ben Bajnokok Ligáját nyert portugál sztárcsapattal, az FC Porto együttesével. Kiderült az is, hol kerül sor a találkozóra.

Az Opus Tigáz Tatabánya közösségi oldalán számolt be arról, hogy kedden délután a csapat megérkezett a bükkfürdői edzőtáborba, ahol napi két edzéssel készülnek a bajnoki rajtra. Továbbá az is kiderült, hogy Krupánszki Balázsék egy ausztriai edzőközpontban mérkőznek meg az FC Portóval szombaton. Fontos információként közölte a klub, hogy a találkozót zárt kapuk mögött játsszák majd, így nézőket nem engednek be.

Az edzőtábor lezárásaként a Bányász a bajnoki főpróbát Ajkán tartja majd vasárnap 17 órai meccskezdéssel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában