Súlyemelés

2024.07.15. 12:38

Négy induló, négy arany Oroszlánynak

Újabb sportesemény, újabb oroszlányi sikerek. A vármegyénket képviselő versenyzők nem bízták a véletlenre a dolgokat.

Petrik József

A fővárosi BKV Előre SC szervezésében felmérő versenyt rendeztek a hétvégén, amelynek az volt a célja, hogy a szakemberek képet kapjanak a sportolók jelenlegi edzettségi állapotáról. Az Oroszlányi SZE négy súlyemelőt indított a viadalon. A fiú korosztályban Német Rudolf, a 71 kg-os súlycsoportban 40 kg-ot szakított és 52 kg-ot lökött, amellyel megközelítette eddigi legjobb teljesítményét. Edzője, Bagócs János véleménye szerint, az eredménye abszolút bizonyította jó formáját. Serdülőkorúak mezőnyében a 81 kilós Végh Koppány remekül szerepelt, megjavította az eddigi rekordját, mivel 47 kg-ot szakított és 66 kg-ot lökött. 

Súlyemelés
Mindent beleadtak az oroszlányi súlyemelők
Forrás:  beküldött

A felnőttek között a 73 kilós Raskó Martin szintén megjavította eddigi legjobb teljesítményét és összetettben túlszárnyalta a 200 kg-os „álomhatárt”. Ehhez most 86 kg-ot szakított és 115 kg-ot lökött. Banyó Gabriella a 64 kilósok között 47 kg-os szakítással és 62 kg-os lökéssel az előzetes várakozásoknak megfelelőt produkált, és győzött.

Az oroszlányiak ismét kitettek magukért, hiszen a 40 Celsius-fokos hőségben és csaknem ötven emelőt felvonultató mezőnyben valamennyien aranyérmet szereztek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában