United World Games

2024.06.23. 14:00

Külföldön versenyzett a TRSE utánpótlása

Klagenfurtban mérettették meg magukat a fiatal röplabdázók. A TRSE sportolói mindent megpróbáltak, a fiatalabb korosztály a szombati napon is győzedelmeskedni tudott.

Kemma.hu

A TRSE U13-as és U20-as sportolói Klagenfurtba utaztak. A fiatal röplabdázók a United World Games eseményén mérettették meg magukat, az U15-ös és az U19-es korosztályban.

Klagenfurtban mérettették meg magukat a fiatal röplabdázók. A TRSE sportolói mindent kihoztak magukból, a fiatalabb korosztály a szombati napon is győzedelmeskedni tudott.
A TRSE fiataljai
Forrás: Tatabányai Röplabda Sport Egyesület/Facebook

Bódis Attila utánpótlás vezetőedző elmondása alapján az idősebb csapat pénteken azzal a holland együttessel is pályára lépett, akikkel tavaly a döntőben megvívtak. Véleménye szerint nagyon szépen alakult a megnyitó, a Bányász sportolói jól érezték magukat a helyszínen.

– U13-as csapatunk még sosem játszott nagy pályán, ennek ellenére nagyon szépen kezdtünk. A második mérkőzésen a torna legesélyesebb csapatával találkoztunk és szenvedtünk 2:0-s vereséget – nyilatkozta Bódis Attila, nyilatkozata elolvasható a csapat weboldalán.

Szombaton, tíz óra ötven perckor a holland Prima Donna Kaas Volleybalschool csapata ellen 2-0-ra kikapott az U19-es osztag.

Az U15-ben induló lányok is tesztelték tudásukat a szombati napon, a tizenhárom óra harminc perckor kezdődő összecsapáson a német  DJK Westen Berlin U15 klubjával szálltak harcba, amit 2-0-ra tudtak megnyerni a Komárom-Esztergom vármegyei sportolók. 

Elmondható, hogy mindkét korosztályban kihozta magából a maximumot a Tatabánya, az U19-es korosztály két vereséget is szenvedett, de a körülményekhez képest mindent megpróbáltak. w

A TRSE versenyzői
A Tatabánya fiataljai a helyszínen
Forrás: Tatabányai Röplabda Sport Egyesület/Facebook

Az esemény megnyitója ezen a videón tekinthető meg:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!