Kosárlabda

2024.05.10. 09:30

A nagy OSE győzelem után folytatódik az alsóházi rájátszás

Elképesztő performansz mellett győzte le az Oroszlány szerdán a Kecskemétet. Szombaton Paksra utazik az OSE, ahol újfent a diadalért harcolhatnak.

Bottka Szabolcs

A szerdai fenomenális teljesítmény után újból nyerne az MVM-OSE Lions. Az oroszlánok Paksra utaznak, hogy megmérkőzzenek az Atomerőmű SE ellen. A legutóbbi, egymás elleni meccsükön vereséget szenvedtek az oroszlányiak, a szombati meccsen azonban máshogy is alakulhat a végeredmény. A Kecskemét elleni óriási győzelem megadhatja azt a plusz löketet, amire szükségük lesz a hétvégén. A hetedik fordulóban nagyon magas szintű kosárlabdát játszottak az OSE játékosai. A hárompontosok sikeresek voltak, a védelem jól működött és a kontratámadások is szépen muzsikáltak. Sok esetben csak fault keretében tudták megállítani őket a kecskemétiek. Az Atomerőmű két győzelem után csap össze újból a Lions ellen, izgalmas találkozóra van kilátás. 

Elképesztő performansz mellett győzte le az Oroszlány szerdán a Kecskemétet. Szombaton Paksra utazik az OSE, ahol újfent a győzelmet veszik célba.
Az OSE a szerdai nap után bízik az újabb sikerben
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

Kosárlabda, Férfi NB I./A, playout, 8. forduló

Atomerőmű SE - MVM-OSE Lions

Paks, ASE Sportcsarnok, szombat, 18 óra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában