Döntő

2024.05.07. 17:00

Hátrányba kerültek a füzitői futsalosok, de nem adják fel

Lejátszotta az NB1-es osztályozó első mérkőzését az Almásfüzitő női futsalcsapata az Eger együttese ellen.

Kemma.hu

Az Almásfüzitő SC remek szezont tudhat eddig maga mögött: a tavaly az Év sportolója díjat a női csapat kategóriában bezsebelő együttes a futsal NB2 nyugati csoportjának megnyerésével jogot szerzett arra, hogy a keleti bajnokkal megküzdjenek az Nb1-be jutásért. 

A futsalos lányok kétgólos hátrányból várhatják a visszavágót
A futsalos lányok kétgólos hátrányból várhatják a visszavágót
Forrás: Almásfüzitői SC/Facebook

Jól indítottak a füzitői futsalosok

Az első mérkőzésre Komáromban került sor az Eger csapata ellen, az előzetes esélyek a Heves vármegyeiek mellett szóltak. Ennek ellenére a füzitőiek kétszer is megszerezték a vezetést a mérkőzés elején, de az egriek mindig vissza tudtak jönni. Olyannyira, hogy a vezetést is átvették, a végére pedig három góllal elhúztak. Kottra Márk tanítványai még indítottak egy nagy hajrát és visszajöttek kettőre. Az Eger végül 6-4-re nyert, a visszavágót május 19-én rendezik a hevesi vármegyeszékhelyen.

Az almásfüzitői gárda közösségi felületén megjelentek szerint a kemény feladat ellenére úgy utaznak el Egerbe, hogy megfordítsák a párharc állását. Mint mondják, már korábban is számos alkalommal tudtak győzni erősebb ellenfelek ellen.

Női Futsal NB II. Helyosztó 1. forduló
Almásfüzitői SC - Eger SE 4-6 (2-3)
Városi Sportcsarnok, Komárom, vezette: Urszán István (Faragó Gy., Mann Á.)
Almásfüzitő: Belházi - Katona, Engelbrecht, Tóth, Kovács. Cserék: Basahidi (kapus), Boros, Deák, Suhajda, Mikó, Pintér. Vezetőedző: Kottra Márk
Gólszerzők: Katona (2., 8., 38.), Engelbrecht (12.), illetve Végh (5.), Bíró (9.), Kovács (10.), Pintér (21.), Szivósné (26.), Kota (36.)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában