Másodosztály

2023.09.09. 09:00

Totálisan átalakulhat a területi másodosztály tabellája

Kevesebb hibátlan mérleggel álló csapat lesz vasárnap estére, mint ahány most van, ez már biztos.

Herczeg István

A Környe (aranyszínűben) folytatná hibátlan sorozatát

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Peter

A harmadik fordulóval folytatódik a területi másodosztály. Jelenleg még öt hibátlan együttes van ebben a bajnokságban, de ez biztosan változik vasárnap estére, hiszen a Baj és a Tardosi FC-TAC egymás ellen fog játszani. Mindkét csapat hat gólt rúgott eddig, jó formában vannak, most azonban csak az egyik tarthatja a sormintát, de egy döntetlennel sem járnának rosszul. 

A még gólt sem kapó Környe a Dunaszentmiklóshoz látogat majd. A hazaiak az előző körben a Mocsa ellen vívtak, szóval nem ezek a legkönnyebb heteik. A Mocsa is rangadót vív, méghozzá Csolnokon. A hazaiak eddig nem kezdték túl jól a szezont – bár tavaly sem –, ettől függetlenül jó csapatot alkotnak, és veszélyesek lehetnek akár a Mocsára is. Az előző szezonban mindkét meccset a Mocsa nyerte. 

A hibátlanul álló gárdák közül még a Piliscsévről nem írtunk, ők hazai pályán fogadják a három ponttal álló Tokodot. A még pont nélkül álló Ácsi Kinizsi SC a Tatabányai Vasas otthonában próbál meg javítani, bár az újonc hazaiak jól kezdték a szezont. A Gyermely még szintén nem tudott pontot gyűjteni, ahogy a Kisbér sem, most egymás ellen próbálják meg a rossz sorozatot megszakítani. A Bakonysárkány ugyanezzel próbálkozhat hazai közönsége előtt, ezt a Nagyigmánd szeretné megakadályozni, bár Gucsi Tamásék is csak egy pontot szereztek eddig. 

Területi II. osztály, 3. forduló 
Szeptember 10., vasárnap, 16 óra. 
Tatabányai Vasas–Ácsi Kinizsi SC, Piliscsévi SE–Tokod SE, Baj KSE–Tardosi FC-TAC, Bakonysárkányi SE–Nagyigmándi KSK, Csolnoki SZSE–Mocsa KSE, Dunaszentmiklósi SE–Környe SE, Gyermely–Kisbéri SSE, Ászár KSE–Zsámbéki SK II. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában