MOL Magyar Kupa

2023.08.26. 16:00

Régi ismerőshöz utazik az Opus Tigáz Tatabánya

Andráshidán lesz jelenése Gyürki Gergőéknek a MOL Magyar Kupa második fordulójában.

Herczeg István

Ez most nem jött össze: kikapott a Bányász

Forrás: FB/TSC

MOL Magyar Kupa, 2. forduló
Augusztus 27, vasárnap, 16:30
Tarr Andráshida SC-Opus Tigáz Tatabánya

Az NB III.-as bajnokikon elért sikereket követően a kupában is a győzelem a célja az Opus Tigáz Tatabánya csapatának. Erre minden esély meg is van, hiszen az ellenfél a Zala vármegyei első osztályban szereplő Andráshida lesz. Maga a helyszín nem lesz ismeretlen, hiszen az Andráshida korábban stabil NB III.-as csapat volt, azonban kiesését követően egy osztállyal lejjebb szerepel, és az előző kiírásban nem is voltak versenyben a feljutásért. 

A Zala vármegyei bajnokság már elkezdődött, az Andráshida (mármint a Tarr Andráshida, hiszen a városnak két csapata van, a másik Magnetic Andráshida TE néven fut) egy győzelemmel és egy döntetlennel kezdett, a kupában pedig épp az Esztergom ellen jutott tovább egy sima, 4-0-s sikerrel. Az Opus Tigáz Tatabánya mind a négy meccsét megnyerte az NB III.-ban, a kupában pedig Balatonalmádiban sikerült továbbjutni egy 3-0-s sikerrel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában