Labdarúgás

2023.08.06. 22:14

Magabiztos dorogi győzelem

Nem volt kérdéses Bekő Balázs csapatának továbbjutása.

Herczeg István

Ezúttan nem sikerült pontot szereznia a Dorogi FC-nek

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Peter

MOL Magyar Kupa, 1. forduló

Móri SE–Dorogi FC 0-3 (0-1)

Mór, vezette: Muhari G. (Kiss B., Molnár A.).

Mór: Janky – Végvári, Gosztonyi, Bezerédi, Tar, Varga, Paulik (Loi, 46.), Sötét, Mészáros (Hartl, 77.), Tetzl, Radács (Szabó, 83.). Vezetőedző: Németh Bálint.

Dorog: Belányi – Forgó G., Ferkó Á., Selmeci (Harmat, 46.), Berkó (Nagyházi, 46.), Bokán Barnabás, Vígh (Barna, 46.), Ferkó M., Papp, Balla (Schäffer, 80.), Lénárth (Bokán Bence, 83.). Vezetőedző: Bekő Balázs.

Gólszerzők: Vígh (32.), Balla (63.), Harmat (81.).

Kiállítva: Ferkó M. (50., Dorog).

Hasonló cipőben jár a két alakulat, hiszen a Dorog a másod-, a Mór a harmadosztálytól búcsúzott az előző szezonban, így most egy osztállyal lejjebbről szeretnék megoldani a feljutást. A találkozó esélyese a Dorog volt, hiszen egyrészt játékban van, másrészt eddig minden meccsét megnyerte az NB III.-ban. Most is közel került ehhez az első félidőben, hiszen Vígh volt eredményes. A szünet után emberhátrányba került a Dorog, de ez sem veszélyeztette a győzelmet, hiszen előbb Balla, majd a cserepadról beszálló Harmat is eredményes volt, így a Dorog magabiztosan jutott tovább a Mór ellen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában