NB III.

2023.08.15. 13:00

Így értékelte László Péter a Komárom VSE első győzelmét (videó)

Győzni tudott a KVSE.

Kemma.hu

Nem sikerült pontot szereznie a komáromiaknak Szombathelyen

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

Sok víz lefolyt a Dunán azóta, mióta hazai pályán, az első fordulóban a Komárom 2-2-es döntetlent vívott a Veszprém ellen. A második fordulóban a Kelen SC-től úgy kapott ki a csapat 2-1-re, hogy a 94. percben talált be az ellenfél, majd a MOL Magyar Kupában a Kajárpéc ellen előbb elmaradt a mérkőzés, majd a szerdai pótláson 8-0-ra nyert László Péter csapata, ahol góllal debütált a mindössze 16 éves Harangozó Olivér. 

Így vegyes előjelekkel várta a hétvégi találkozót a csapat. Az ellenfél a megyei bajnokságból másodikként, osztályzó nélkül, tehát nagy szerencsével feljutó Caola SC Sopron volt. A két csapat ugyanúgy állt a fordulót megelőzően, két meccsből egy pontot gyűjtve. László Péterék azonban gyorsan megszerezték a vezetést, Sandal Dominik már a 10. percben meglőtte a KVSE első gólját. Mint később kiderült, ez volt a találkozó egyetlen találata, így városunk csapata megszerezte első győzelmét, így jelenleg a 9. helyen áll.

László Péter, a csapat vezetőedzője a találkozót követően elmondta, hogy a csapat jól kezdte a mérkőzést, az első 20-25 percben rengeteg helyzetet kidolgozott, de egy kivétellel mind ki is hagyta azt. A tréner hozzátette, hogy a csapat dolgozik tovább, hogy több hasonló siker születhessen.

A következő hazai meccsre nem kell sokat várni, hiszen augusztus 19-én a III. Kerület látogat a Molajra, augusztus 27-én pedig a MOL Magyar Kupa 2. fordulójában Perbálra utazik a csapat.

Komárom VSE-Caola SC Sopron 1-0 (1-0)
Komárom, vezette: Sveda M. (Bencze A., Végh M.)
Komárom: Maszlavér - Nagy T., Sandal (Nagy L., 70.), Köles, Wágenhoffer, Popovics (Szabó, 60.), Irmes (Molnár, 70.), Tímári, Kalmár (Szecsődi, 83.), G. Bíró, Nagy Z. Vezetőedző: László Péter.
Sopron: Acsádi - Bokor, Kocsis B. (Bokán, 73.), Szabados (Szalka, 46.), Sipőcz (Illés, 61.), Balogh, Kocsis Á., Auer, Reseterits, Borsetzki (Baumgartner, 36.), Szabó (Kalász, 61.). Vezetőedző: Bücs Zsolt. 
Gólszerző: Sandal (10.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!