NB III

2023.08.30. 09:00

Gyirmóton folytatná veretlenségét a Dorogi FC

Bekő Balázs csapata hatpontos derbire készül.

Herczeg István

Ezúttal nem tudott pontot szerezni a Dorogi FC (fehérben), hiába Lénárt Tamás gólja

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Peter

Szerdán a rendkívül jól rajtoló Gyirmót FC Győr II. ellenfele lesz a szintén remekül startoló Dorogi FC ellenfele. Bekő Balázs csapata jelenleg a negyedik helyen tanyázik a nyolc megszerzett pontjával, míg a gyirmóti sárga-kékek az ötödik helyen találhatóak hét egységgel. A fiatal győriek egy vereséget már szenvedtek, míg a Dorogi FC jelenleg veretlen. A két csapat közül csak a Dorog lépett pályára a hétvégén a MOL Magyar Kupában, ahol sikerült is a továbbjutás, a Gyirmót pedig pihenhetett a hétvégén. A hazai csapat még az első fordulóban kapott ki, azóta három veretlenül megvívott meccsel áll, a Dorogi FC pedig az utolsó két bajnokiján egyaránt döntetlent játszott. 

A két gárda érthető okokból még nem találkozott egymással, azonban a helyszín nem lesz ismeretlen, hiszen az NB II.-es bajnokságok alatt a Dorog gyakran vizitált Gyirmóton, ám akkor még az első csapat ellen játszott. 

NB III., Nyugati-csoport, 5. forduló
Gyirmót FC Győr II.-Dorogi FC
Augusztus 30, szerda, 17:30

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában