Felkészülten

2023.04.18. 18:11

„Aranyért megyek mindig!” - a tatabányai boksztehetség Eb-címért utazik Jerevánba

A Tatabányai Sport Club tehetséges bokszolója, Oláh Levente Jerevánba utazik, hogy az Európa-bajnokságon bizonyítson.

Kemma.hu

Tatabánya kiváló bokszolója, Oláh Levente ismét nagy megmérettetésre készül. A fiatal kesztyűző Ifjúsági Ökölvívó Európa-bajnokságra utazik Jerevánba április 20-án. Az örmény fővárosban április 22.- és 28. között rendezik a kontinensviadalt, ahol Levente a 60 kilogrammos súlycsoportban lép ringbe.

Levente a Kemma.hu megkeresésére elmondta, hogy a felkészülése mentálisan nagyon nehéz volt. Edzőjével, Kardos Józseffel készültek fel ketten a kontinensviadalra. 

– Az új vezetőedző kiküldött minket a teremből. Azt mondta, ti nem edzhettek 16 órától, gyertek 18 órára és keressetek magatoknak kóbor bokszolókat. Még sok ilyen rossz dolog történt, szóval ez nem a legjobb volt mentálisan – részletezte Oláh levente. A fiatal bokszoló azt is elmondta, hogy a kontinensviadalon nem elégszik meg a harmadik és a második helyezéssel sem.

Aranyért megyek mindig!

– nyilatkozta elszántan a TSC boksztehetsége, jelezvén, legfőbb célja, hogy megnyerje az Európa-bajnokságot. Levente legnagyobb ellenfelének saját magát látja. Mint mondta, ha ott van fejben és nem viszik el a gondolatai, akkor nincs aki megállítsa.

Edzője, Kardos József a Tatabányai Sport Club közösségi oldalán úgy nyilatkozott, hogy tanítványa hallatlan akarattal, küzdéssel, akarással gyakorol. Ahogy fogalmazott, Levente számára komoly motiváció a Madárfészekben gyakorló társaság, valamint az, hogy ismét bizonyíthasson az Európa-bajnokságon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában