labdarúgás

2019.01.23. 13:34

Változatlan rangsor a Sváb Kupa második körében

A Sváb Kupa második, Vértessomlón rendezett fordulójában – ugyanúgy, mint a kecskédi nyitókörben – a Tatabányai Vasas fiataljai és a kecskédi felnőttek bizonyultak a legjobbnak.

Kun Attila

Fotó: Salamon Gy.

Két hete indult útjára a Sváb Kupa elnevezésű teremlabdarúgó torna 17. sorozata, ahol az U9-es korosztályban a Kecskéd, a Környe, a Vértessomló és a Tatabányai Vasas fiataljai küzdenek a végső győzelemért, míg a felnőtteknél utóbbi csapat helyett a Várgesztes vesz részt. A kecskédi nyitány sorrendjét mindkét korosztályban „lemásolták” a csapatok a szombati, vértessomlói folytatásban.

Fotó: Salamon Gy.

Az utánpótlás-csapatok tornáját ezúttal is a Tatabányai Vasas nyerte, hiszen bár 3-3-as döntetlent játszott a Kecskéddel, a Környe ellen 8-1-es, a házigazdák ellen 3-1-es győzelmet aratott. Az első fordulóban második helyen végző somlóiak két győzelmet könyvelhettek el: a Környét 3-0-ra, a Kecskédet 3-2-re verték. Az így megszerzett 6 pontjuk a második helyhez volt elegendő. A kecskédiek a Környe elleni 3-1-es győzelmükkel és a Tatabányai Vasas elleni döntetlenjükkel 4 pontot gyűjtöttek, amivel a harmadik helyen zártak, míg a negyedik ezúttal is a Környe lett, amelynek ezúttal sem sikerült pontot szereznie.

Somló–Vasas (Fotó: Salamon Gy.)

A felnőtteknél az előző tornán a házigazda Kecskéd magabiztosan hozta valamennyi mérkőzését, s ez Vértessomlón sem változott: a Várgesztest 7-1-re, a házigazdákat 5-0-ra, majd a Környét 7-4-re verték, így ezt a fordulót is az első helyen zárták 9 ponttal.

Kecskéd–Várgesztes (Fotó: Salamon Gy.)

A házigazda a Környét 4-2-re, a Várgesztest pedig 15-5-re verte, így 6 ponttal megőrizte második helyét, a Várgesztes pedig 3-mal a harmadikat, miután 4-2-re múlta felül a pont nélkül a negyedik helyen záró Környét. Folytatás szombaton Várgesztesen, majd rá egy hétre Környén.

Az eredményhirdetés (Fotó: Salamon Gy.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!