asztalitenisz

2018.12.02. 13:14

Így alakult az esztergomi Petkó Frigyes-emlékverseny

Negyedik alkalommal rendezte meg az Esztergomi Asztalitenisz SE a Petkó Frigyes-emlékversenyt, amelyen a korábbi szakosztályvezetőjükre emlékeztek a pingpongosok.

W. P.

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. P.

A tornán az 1-es és a 2-es kategóriában egyaránt 20-20 versenyző szerepelt, míg a páros versenyszámra 21 duó nevezett. A páros versenyben a bronzérmet a Szikora Márton (Esztergomi ASE) – Jókai Csongor (Leányvár SE) páros, valamint a Szántó Gyula (MTK) – Deák Milán (Hercules Fiai Honvéd SE) kettős szerezte meg.

Ezüstérmes lett az ATC Tokod csapatát képviselő Váli Zsolt – Aszódi Zsolt duó, míg az aranyérmet Héjj Marcell (Gödöllői Egyetemi AC) és Szakál Béla (Tatai AC) hódította el.

Az egyéni verseny 1-es kategóriájában Budapest, megyei és nemzeti bajnokságban szereplők indultak. A harmadik helyet Kovács Dávid (Honvéd Szondi György SE) és Krajczár István (SZUFLA Szabadidő SE) vehette át. Az ezüstérmet Deák Milán (Hercules Fiai Honvéd SE) míg az aranyat Héjj Marcell vehette át.

A 2-es kategóriában megye 2-es és budapesti kerületi bajnokságban szereplők mellett lelkes amatőrök is versenyezhettek. A kategória bronzérmét Szétag-Thész Dorottya (ABC Centerline) és Gubai György (Galaxis VSE) vihette haza. Második helyen a Pilismaróti KSK színeiben induló Molnár László végzett, míg a 2-es kategória győztese Szétag Attila (ABC Centerline) lett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában