Ez DÖFI

3 órája

Szombaton tartják meg a Dorogi Őszi Fesztivált

A város korabeli hagyományos ünnepeit, a szüreti lovas felvonulást, pincejárást idézve az idén elsőként szervezi meg a művelődési ház a Dorogi Őszi Fesztivált, a DÖFI-t. A rendezvényt szombaton tartják.

 A Dorog Város Önkormányzata Facebook-oldalon így fogalmaznak: „véget ért a szüret, az október feszt, de már közeledik a halloween. Az őszi színek, ízek, hangulatok szolgálnak majd hátteréül a DÖFI-nek, ahol a személyes találkozások, a vidám beszélgetések, a sváb zene kiváló hangulatot teremt majd. 
A rendezvényen különleges zenészek és formációk muzsikálnak: a Sváb Party nagyszerű virtuózai, Schreck Ferenc, a Budapest Jazz Orchestra harsonaművésze és Tibimaestro harmonikázása lesz hallható. A valós térben a telefonok a zsebekbe kerülnek, a jó hangulatú beszélgetések mellett frissensültek, forró kolbász, omlós csülök és sváb perec melegíti majd a vendégeket” – fogalmaznak a meghívóban. A belépés díjtalan, ugyanakkor a szervezők felhívják a DÖFI-re érkezők figyelmét, hogy a belépés korlátos, hiszen a bálteremteraszon megtartandó eseményre meghatározott létszám felett, telt ház esetén már nem tudnak fogadni senkit. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában