Oroszlányi strand

3 órája

A cél, hogy 2025-ben megnyissa kapuit az oroszlányi strand

Az oroszlányi strand jövőjének kérdése sokakat foglalkoztat. A városüzemeltetési bizottság vezetője, Gyuga Mihály szervezésében – a képviselőkkel és az érintett szakemberekkel közös – egyeztető bejárás zajlott a strandon.

Baranyai Mihály

Molnár István (Fidesz-KDNP) oroszlányi önkormányzati képviselő a közösségi oldalán tette közzé, hogy a képviselő-testület tagjaival és az uszodát üzemeltető szakemberekkel október 16-án egyeztető bejárást tartottak a 2014-ben bezárt strandon. Az eseményt Gyuga Mihály, a városfejlesztési bizottság elnöke szervezte. A bejárás és egyeztetés tárgya a strand jövő évi megnyitásának előkészítése volt.

A tíz éve bezárt oroszlányi strandon, Gyuga Mihály szervezésével, a képviselők és az uszodát üzemeltető szakemberek egyeztető bejárást tartottak
A tíz éve bezárt oroszlányi strandon Gyuga Mihály szervezésével a képviselők és az uszodát üzemeltető szakemberek egyeztető bejárást tartottak 
Forrás: Molnár István / Facebook

– Cél, hogy 2025-ben újra a város lakóinak rendelkezésére álljon a strand – írta a képviselő.

Amint azt Takács Károly nyilatkozata alapján júniusban megírtuk, 2013-ban 200 millió forintért újították fel a strandot, de csak két évig volt víz benne. Mint mondta, nagy szívfájdalom számára, hogy nem tudták folytatni a munkálatokat, és 2014-ben a baloldali városvezetés bezáratta a strandot. Véleménye szerint az akkori városvezetés nem bánt vele gondos gazda módjára.

Papp Péter, a Fidesz-KDNP képviselője úgy vélte, hogy a strand felújítása 80 millió forintba kerülhet. Szerinte pár év üzemelés után elfogadhatatlan ez a leromlott állapot. 

– Cél, hogy 2025-ben újra a város lakóinak rendelkezésére álljon a strand – írja Molnár István
– Cél, hogy 2025-ben újra a város lakóinak rendelkezésére álljon a strand – írta Molnár István
Forrás: Molnár István / Facebook

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában