Lovassport

1 órája

Szeretett feladattól búcsúzott el az ácsi polgármester

Szentirmai István polgármester Facebook-oldalán jelentette be, utoljára bíráskodott fogathajtó versenyen.

Körtvélyfáy Dina

A kisbéri fogathajtó versenyen vállalta Szentirmai István ácsi polgármester utoljára ezt a feladatot. Ahogy közösségi oldalán is írta, nemzetközi versenyeken hetvenéves korig lehet bíráskodni, egyéni kérésre ez öt évvel meghosszabbítható. Mivel ez az öt év is eltelt, úgy döntött, visszavonul a bíráskodástól.

Az ácsi polgármester már csak nézőként lesz jelen a lovasversenyeken
Az ácsi polgármester már csak nézőként lesz jelen a lovasversenyeken 
Forrás: Facebook

Szentirmai harmincöt éven át szolgálta a magyar lovassportot. Tíz éven át töltötte be a Lovassport Szövetség alelnöki tisztségét, volt a felső-dunántúli fogathajtó régió elnöke, húsz éven át első osztályú fogathajtó bíróként tevékenykedett.

– Mindig a szakmaiságra, igazságos bíráskodásra és az őszinte, nyílt beszédre törekedtem – fogalmazott Szentirmai. – Nem a sporttól, csak a bíráskodástól vettem búcsút, de hát az élet erről szól, mindig búcsúzunk valamitől, akkor is, ha nehéz és érdemes a jóra koncentrálni! Úgy érzem, a versenyzők, akik ismernek tisztelnek, és elismerik a munkámat, amiért hálás vagyok!

Az ácsi polgármester azt is hozzátette, nézőként továbbra is jár majd lovasversenyekre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában