Sport

2 órája

Megszületett a döntés, ki használhatja a régi napközis tábor területét +fotók

Régóta kihasználatlan a kiserdő és a régi napközis tábor területe. Hogy mi a közös a Tatai-medence OCR-esei és a tatabányai helyszín között, cikkünkből kiderül.

Kemma.hu

Az októberi közgyűlésen az is kiderült, mi lesz a jövője olyan elhanyagolt önkormányzati területeknek, mint például a tatabányai kiserdőnek és a régi napközis tábornak. Elöljáróban annyit, örülhetnek az OCR-esek.

A Tatai-medence OCR-esei térítésmentesen használhatják a kiserdőt
A Tatai-medence OCR-esei a Turulnál szoktak gyakorolni, mostantól térítésmentesen használhatják a kiserdőt
Fotó: B. M. / Forrás:  24 Óra

Tíz év díjmentes használatba adja az önkormányzat a Tatai-medence OCR és Terepfutó Sportegyesület részére a Gyémánt Fürdő melletti területet. A kiserdőt és a régi napközis tábor helyszínét. Erről döntöttek a képviselők, akik egyhangú támogatás mellett üdvözítették a projektet. Kupcsok Péter (Fidesz-KDNP) szerint támogatni kell az elhanyagolt területek hasznosítását és felhívta a figyelmet arra, hogy a Turul's Miners Egyesülettel közösen használják majd a stratégiai szempontból kiemelkedő területet. 

 

Az OCR terepfutóinak bizalmat szavaztak

Gál Csaba (Fidesz-KDNP) is támogatta a felvetést, de időközönkénti beszámoló és ellenőrzések mellett. A képviselők erre a határozati javaslatra is rábólintottak. Endrész Csaba egyesületi elnök szerint a multifunkciós csarnok közeli kiserdőben lévő elhanyagolt futópálya megfelelő „otthonra” lenne számukra és fejlesztési tervekkel is előállt, miként lehetne jól gondozni a területet a jövőben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában