Állatok

2 órája

Keresőkutya szimatolt a Szent Margitban a diákok nagy örömére

Szenzációs napon van túl Elen, a Response Rescue International keresőkutyája és gazdája, Ördög István, aki az élményekről közösségi oldalán számolt be.

Kemma.hu

A Szent Margit gimnáziumba látogatott el Ördög István és keresőkutyája, Elen az Állatok világnapja alkalmából. Előadást és bemutatót tartottak a felelős állattartásról, az élményekben gazdag napról pedig István a közösségi oldalán számolt be.

Ördögh István Response Rescue International
Kétlábúnak, négylábúnak egyaránt élmény volt az előadás és bemutató
Forrás: Ördögh István/Facebook

Mint írta, több osztály jelenlétében tartott előadást a felelős állattartásról, valamint az eltűnt személy- és tetemkeresésről. Elen csodálatosan működött közre a bemutató alkalmával, tökéletesen hajtva végre a feladatokat.

Én már a több mint 35 éves kutyakiképzői pályám alatt megszoktam a szerepléseket, bemutatókat, interjúkat. Úgy látom Elen is egyre jobban viseli az  effèle kihívásokat. Hiszen már sok helyen tartottunk előadást vagy adtunk riportot ahol megfelelően kellett viselkednie. Esetleg más iskolák vagy munkahelyek felkéréseire is szívesen elmegyünk!

– fogalmazta meg a kedves felajánlást Ördög István.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában