Lovassport

2 órája

Tartalmas programokkal kecsegtetett a Baráti Lovastalálkozó

Sokakat csábított hétvégén Héregre a jó kedv és a színes programok. 37. alkalommal találkozhattak a Héregi Baráti Lovastalálkozón, az ismerősök.

Kemma.hu

Héregen egész hétvégén a lovassporté és az állatoké volt a főszerep. Szombaton és vasárnap egész napos programsorozattal várták az érdeklődőket a 37.Baráti Lovastalálkozóra a Héregi Baráti Lovaskör.

Póni húzta fogattokkal is találkozhattunk a 37. Baráti Lovastalálkozón
Póni húzta fogattokkal is találkozhattunk a 37. Baráti Lovastalálkozón
Fotó: Flajsz Péter / Forrás:  24 Óra

Élménydúsan telt a 37. Baráti Lovastalálkozó

Kisbér mellett Héregen is gyönyörű lovasfogatok suhantak a sportpályán. Szombaton versenyeket és lovasbemutatókat láthattak a nézők. Az őszi évszak különlegessége, a szüreti hangulat sem hiányzott a rendezvényről, a település szüreti felvonulását a lovastalálkozó első estéjén tartotta. Annak sem kellet csüggednie aki vasárnap érkezett a faluba. Pónik, lovak, szamarak számtalan négylábú állattal találkozhattunk. Kicsik és nagyok egyaránt élvezettel figyelték az eseményeket. Fotósunk lencsevére kapta a csodálatos állatokat, a kettesfogat bemutatót és az ünnepi köszöntő jó hangulatát is. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában