Hagyomány

3 órája

A szépkorúakat köszöntötték Csatkán

Csatka közössége mindenkire figyel. Ékes példája ennek az is, hogy a közelmúltban vacsoraesttel egybekötött zenés mulattságon köszöntötték a település szépkorú tagjait. A vacsora után hamar táncra perdültek az egybegyűltek.

Kemma.hu

Szépen megterített asztalok, étel, ital és jó hangulat várta Csatkán a szépkorúakat a hétvégén. A korukat meghazudtoló fiatalos társaságot a település polgármestere Bognár Tímea mellett Czunyiné dr. Bertalan Judit köszöntötte. A képviselők jókívánságaikat és tiszteletüket kifejezve kívántak jó szórakozást és hangulatot a társaságnak.

A település polgármestere mellett Czunyiné dr. Bertalan Judit is köszöntötte a szépkorúakat
A település polgármestere mellett Czunyiné dr. Bertalan Judit is köszöntötte a szépkorúakat
Forrás: Czunyiné dr. Bertalan Judit /Facebook

A zenés vacsoraest apropóját a szépkorúak köszöntése adta. Az örökifjúakat mellett házaspárt is ünnepeltek, a szerelmesek ugyanis most töltötték 50. házassági évfordulójukat. A jó hangulatú eseménynek a Kultúrház terme adott otthont. A köszöntők után finom ételt, italt, süteményt szolgáltak fel. A csevegés mellett a termet a vidám élő zene hangja töltötte meg. A szintetizátorral kísért énekhang hamar táncra szólította az örökifjúakat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában