KFMKK

3 órája

A civil fórumon bemutatták a Petőfi programot is

A résztvevők az eseményen megismerhették a Petőfi programot, az oroszlányi Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár (KFMKK) programjairól szóló értékelést, valamint azt a két bemutatkozó klubot is, amelynek ezen túl a KFMKK ad otthont.

Az oroszlányi Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtárban (KFMKK), október 17-én civil fórumot tartottak - amint arról az Oroszlányi Médiacentrum beszámol.

Az oroszlányi Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtárban (KFMKK) október 17-én civil fórumot tartottak.
Az oroszlányi Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtárban (KFMKK) október 17-én civil fórumot tartottak.
Forrás: Oroszlányi Médiacentrum

A Nemzeti Művelődési Intézet vármegyei referense, Kutenics Kinga bemutatta a Petőfi programot.

Ezt követően a KFMKK igazgatója, Körtvélyfáy Zoltán értékelte Oroszlány 70. évfordulójának alkalmából megvalósított rendezvénysorozatot.

Az igazgató elmondta, hogy a rendezvényeik száma már most megközelíti a kétszázat, s ezek fele saját rendezvény, de a külsős rendezvények negyede-harmada is kapcsolódik az évfordulóhoz. A tervezett rendezvények közül az adventet és az előszilvesztert, valamint a heti rendszerességgel tartandó színpadi előadásokat említette.  

Bemutatkozott két új klub, az Irodalmi Klub és a Montessori Klub. Mindkettő a KFMKK-ban működik a továbbiakban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában