Nincs megállás

2024.09.11. 11:29

Beveszi a fővárost a Roberto Cukrászda

A világhírnév után sincs megállás. A Roberto Cukrászda legnagyobb bejelentése, hogy beveszi a fővárost.

Kemma.hu

Július 12-én kezdődött az őrület. Akkor született meg a gondolat a tulajdonosban, Reinhardt Róbertben és feleségében, Enában, hogy mi lenne, ha megpróbálkoznának valami egészen újjal. A gondolatot pedig tettek követték: elkészült a sör és a tócsi ízű fagylalt, amelyeket azóta olyanok követtek a pultban, mint a fasírt, a csülkös pacal, a rakottkrumpli, a csirkepaprikás, a káposztástészta, a hortobágyi palacsinta, a paradicsomleves és a töltött paprika. De a vendégeik kérhettek már náluk tölcsérbe kovászos uborkát, cheddar sajtos nachost, chilis babot, lecsót, nokedlit vagy éppen zsíros kenyeret hagymával. A Roberto Cukrászda legutóbb például vásárlói kérésre  pisztáciás künefe ízű fagylaltot készítettek. 

Különleges fagyik a tatabányán a Roberto Cukrászda érdekes ízeket kínál
Különleges fagyik a tatabányán a Roberto Cukrászda érdekes ízeket kínál
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

 

Nemrég írhattunk arról, hogy a cukrászda világhírnévre tört. Franciaországban, Dubajban és Kanadában is írtak a tatabányai süteményesről. A nagy siker után sincs megállás a Robertoban. Nemrég jelentették be a hírt, hogy terjeszkednek. A cukrászda októberben tervezi megnyitni második üzletét a fővárosban. Ősz közepétől Budapesten a Bécsi út 270-es szám alatt is megtalálhatjuk majd az érdekesebbnél érdekesebb ízű fagylaltokat. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában