Kikapcsolódás

2 órája

Őszi programkavalkád a WAMK-ban

A hosszú nyári szünet után a Wass Albert Művelődési Központ újra megtelik élettel. Szeptembertől számos kulturális program, előadás és szakkör várja a kisbéri közösséget. Mutatjuk, mi lesz.

Kemma.hu

Az őszi szezon kezdetével a WAMK falai között ismét pezseg az élet. Szeptember elején a közönség egy könnyed krimivel indíthatta az évadot, a „Bolond lány” című vígjáték a Déryné Program keretében biztosított felhőtlen szórakozást a színházszerető közönség számára. Mutatjuk, mi lesz még. 

A Wass Albert Művelődési Központ izgalmas programokkal készül
A Wass Albert Művelődési Központ izgalmas programokkal készül
Fotó: Hegedűs Márta  / Forrás:  Magyar Nemzet

Sokszínű programokkal készül a WAMK

Az intézmény idén ősszel is gazdag programkínálattal készül, 15 különböző szakkör indul, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő közösséget és tevékenységet. Szeptember végén a „Kultúrházak éjjel-nappal” országos programsorozat részeként Csanádi Viktor Holló hiedelemkutató mesél a varázslatos lények világáról, így a kicsik és a nagyok is izgalmas történeteket hallhatnak vámpírokról, lidércekről és más hiedelmekről. Az esemény célja, hogy a gyermekek fantáziája fejlődjön, és betekintést nyerjenek a hazai néphit rejtelmeibe.

Októberben az Országos Könyvtári Napokkal indul a programok sora, ahol könyvbemutatók és könyvtári foglalkozások várják a látogatókat. A könyvtár bővülő kínálata mellett új filmklubbal is készül a WAMK, és a Pannon Várszínház egy látványos produkcióval tér vissza A Red Show című előadást láthatják.  

Az év végéhez közeledve sem lassul a programok áradata, hiszen novemberben az adventi időszakra készülve további színes eseményekkel várják a családokat, kicsiket és nagyokat egyaránt. A részletes program elérhető itt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában