Komárom-Esztergom vármegye

8 órája

Programajánló péntekre

Bábolna

Pénteken kezdődik a Kukorica Fesztivál. Pénteken 19 órakor a Republic lép színpadra, majd tűzijáték kezdődik. 22 órától a Delta zenekar érkezik, majd dj Bólival lehet bulizni.

Csém

A kiskakas gyémánt félkrajcárja című bábelőadásra várják az érdeklődőket a művelődési házba. A program pénteken 17 órakor kezdődik.

Dorog

Játék a könyvtárban címmel szerveznek programot a Gáthy Zoltán Városi Könyvtárban. A program pénteken 14 óra 30 perckor kezdődik.

Esztergom

Demeter Kata kiállítása nyílik meg a Pázmány Péter Egyetem Iohanneumban. A tárlatot P. Tóth Major Krisztina művésztanár ajánlja az érdeklődők figyelmébe. A program pénteken 19 óra 30 perckor kezdődik.

Komárom

Helytörténeti kiállítás nyílik az Igmándi erődben Legát István helytörténeti kutató jóvoltából, aki a megszűnt szükséglakásokat alkotta újra az egykori lakók emlékei alapján. A program pénteken 17 óra 30 perckor kezdődik.

Nyergesújfalu

A Szent Mihály-templom Szent Cecília kórusa előadását rendezik meg a művelődési házban pénteken 18 órától. A koncerthez kapcsolódóan képzőművészeti pályázatot is hirdettek, a legjobb műveket ez alkalommal díjazzák.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában