Mancsok

3 órája

Állati jó programmal készülnek a telepen

Az állatok világnapja Tatabányán egyet jelent a Segítő Kéz A Kutyákért Egyesület rendezvényével. Fergeteges szombatra készülnek: lesz nyílt nap, kutyásbemutató, arcfestés, de Logan, a farkas és Szivárvány bohóc is feltűnik.

Kemma.hu

Remek programokkal készül a Tatabányai Ebrendészeti Telep az állatok világnapján a hétvégén. Egyebek mellett nyílt nap is lesz a Bogáncs utcában.

Nyílt nappal ünnepel az állatok világnapján az Ebrendészeti telep
Nyílt nappal ünnepel az állatok világnapján az ebrendészeti telep
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

Október 5-én, szombaton 10 és 15 óra között nyílt napra várják az érdeklődőket a Bogáncs utca 3-as szám alatti telephelyen. Természetesen nem marad el a szokásos zsíros kenyér és tea, lesz arcfestés és csillamtetoválás is várható. Kilátogat a rendezvényre Logan, a farkas és Szivárvány bohóc is. A Mentor kutyaiskola bemutatója 11 órakor kezdődik. A Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület minden érdeklődőt és támogatót vár, mert az örökbefogadás ezen a napon is lehetséges. Aki pedig adománnyal, eledellel kedveskedne az egyesület védenceinek, ugyancsak megteheti.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában