Projektek

4 órája

Névre szóló díszdobozos pendrive volt a köszönet jele

Popovics György, a Komárom-Esztergom vármegyei közgyűlés elnöke köszönetet mondott az elmúlt ötéves képviselői munkáért. Arra, hogy az elismerést nemcsak szóban, hanem tárgyi jutalomban is kifejezze, kiváló alkalom volt a 2019-24-es önkormányzati ciklust lezáró közgyűlés.

Kemma.hu

A 2019-24-es önkormányzati ciklust lezáró utolsó ülését tartotta csütörtökön Komárom-Esztergom vármegye önkormányzatának közgyűlése.

Közgyűlés a Komárom-Esztergom vármegyei képviselőknek
Közgyűlést tartott a Komárom-Esztergom vármegyei önkormányzat, ahol Popovics György elnök kezet fogott a 2019-24-es önkormányzati ciklus képviselőivel
Forrás: Forgács József

Az ülés kezdetekor Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke felhívta a figyelmet, hogy valamennyi képviselő asztalán egy névre szóló díszdobozos pendrive található. Az ajándék adathordozóra öt év közgyűlési munkájának fotóválogatása, valamint a vármegyét és a képviselők lakóhelyét bemutató kisfilmek kerültek fel.

A napirend szerinti első téma a hátrányos helyzetűek segítését célzó, felülvizsgált Komárom-Esztergom Vármegyei Szolgáltatási Út Térkép és a felülvizsgált Vármegyei Esélyteremtő Paktum volt, amelyeket egyhangúlag fogadtak el a képviselők. A dokumentumokat másfél héttel korábban hagyta jóvá a vármegyei Felzárkózási Fórum. Jelentőségük, hogy alapjául szolgálnak olyan pályázatoknak, amelyekkel az önkormányzatok és konzorciumi partnereik a felzárkóztatást segítő programokat valósíthatnak meg.

Az ülés további részében a Komárom-Esztergom Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Komárom-Esztergom Vármegyei Igazgatóságának tavalyi tevékenységéről szóló tájékoztatókat fogadtak el, majd módosították a vármegye önkormányzatának idei költségvetését.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában