A nap legfontosabb hírei

2024.09.06. 20:49

Kiput köszöntöttük, Luterán Petrának örültünk ma

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Beszámoltunk róla, hogy fantasztikus eredményt ért el Luterán Petra tatabányai sportoló a paralimpián. A TSC 27 éves atlétája egyéni csúccsal ezüstérmet nyert női távolugrásban a párizsi játékokon.

Megírtuk, hogy tűz volt a Szent Borbála kórházban. Megkérdeztük a kórház vezetőségét, veszélyeztette-e a tűzeset az egészségügyi intézmény dolgozóit, illetve a betegellátást.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Kiprich József labdarúgót köszöntöttük. A hollandok tatabányai varázslója, mindenki Kipuja 61 éves lett. Fotókkal, cikkekel és videókkal idéztük fel a legendás tatabányai ladarúgó pályafutását. 

Folytattuk a tatabányai patkány-sztorit, beszámoltunk a fejleményekről. A városban fényes nappal, játszótéren, földszinti lakásban  is láttak már olvasóink patkányt. Ellepték volna Tatabányát? A túlszaporodott rágcsálókról kérdeztünk egy szakembert, és azt is, kinek a feladata lenne az irtás.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában