Kínálat

2024.09.14. 11:17

Házat vennél Esztergom környékén? Mutatjuk a legolcsóbbat és a legdrágábbat

Az Ingatlanbazár kínálata alapján megnéztük, hol a legolcsóbb és a legdrágább a kínálat. A házakról fotókat is közlünk.

Feleki Marietta

Nemrég Oroszlány ingatlankínálatát pörgettük át, most megnézzük, hogy az Esztergomi járás 24 településén milyen a családi ház-kínálat. Összeállításunkban csak a belterületi, épülettel rendelkező ingatlanokat tüntetjük fel. A segítségünkre az ingatlanbazáron fellelhető hirdetések voltak, ezekből szemezgettünk.

Legolcsóbb és a legdrágább ház

A kínálati sor egy bajnai,erősen felújításra szoruló 122 négyzetméteres családi ház, amely vegyes falazatú. A ház egy 2260 négyzetméteres telken áll. A fotók alapján a belső felújítást megkezdték, az ingatlan közművesített. Az ingatlant nem mellesleg kétszer is meghirdették: egyszer 24, másodszor 25 millió forintos irányáron.

Az Ingatlanbazár kínálata alapján megnéztük, hol a legolcsóbb és a legdrágább a kínálat.
Bajnán erősen felújítandó házat kínálnak olcsón
Forrás: ingatlanbazar.hu

A legdrágább ingatlant Pilismaróton találtuk: a 440 négyzetméteres, 6+2 szobás rezidencia 248 millió forintot érne az eladónak. Persze ez nem egy szimpla családi ház. Mint a hirdetésben áll:  két lakrészre osztott, külön bejáratú ingatlanok vendégházként és önfenntartó gazdaságként üzemelhetnek. Gyakorlatilag minden megvan, mi szem-szájnak ingere, már csak egy fantáziadús vevő elhatározása kell az üzemeltetéshez.

Az Ingatlanbazár kínálata alapján megnéztük, hol a legolcsóbb és a legdrágább a kínálat.
Pilismaróton nem is házat, hanem már-már rezidenciát hirdetnek
Forrás: ingatlanbazar.hu

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában