Öröm

2024.09.03. 07:50

Felköszöntötték Teri nénit, Ászár legmosolygósabb 90 évesét

Ászár polgármestere a közösség megbecsült tagját köszöntötte a születésnapján. Teri néni 90 éves lett.

Kemma.hu

Varga Mihályné, Teri néni Ászáron született és azóta is a községben él. 90. születésnapja alkalmából köszöntötte őt az önkormányzat.

Teri nénit 90. születésnapján köszöntötték
Teri nénit 90. születésnapján köszöntötték
Fotó: beküldött / Forrás: Ászár közösség hivatalos oldala/Facebook

Teri nénit köszöntötték

A jeles napot a szépkorú az otthonában ünnepelte, ahol Pekár Zsolt polgármester, dr. Istvándi Csilla jegyző és Szabó Hedvig anyakönyvvezető személyesen köszöntötték őt. A polgármester szívből jövő jókívánságait követően az önkormányzat képviselői átadták a település szerény ajándékát és a Magyar állam által küldött emléklapot. 

A közösség szeretett tagja

Teri néni, vagy ahogy sokan ismerik, Rézike néni, 1934. augusztus 30-án született Ászáron, a Gurdonban, Molnár Terézia néven, édesanyja negyedik gyermekeként. Élete során szinte végig ebben a faluban élt, itt nevelkedett, itt járt iskolába. Itt alapított családot is. Gyermekeit és unokáit a Vörösmarty utcában épült házában nevelte fel. Szívéhez különösen közel állnak unokái és dédunokái, akiknek mindennapjait derűvel és szeretettel kíséri. A közösségi életből is aktívan kivette részét, hosszú éveken át énekelt a Jászai Mari Nyugdíjas Klubban, ahol vidámságával és életszeretetével mindig mosolyt csalt a többiek arcára.

Életvidámsága példaértékű

Most, hogy elérte a 90. életévét, Teri néni továbbra is példát mutat mindannyiunknak életszeretetével és pozitív hozzáállásával. Születésnapi köszöntése alkalmával felidézte élete egy-egy fontos pillanatát, szeretettel és nosztalgiával emlékezve a régi időkre. A köszöntés végén Pekár Zsolt polgármester Teri néninek jó egészséget és családja körében töltött sok boldog évet kívánt. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában