Elmaradnak

2024.09.11. 06:38

Egymás után mondják le a programokat, olyan rossz idő lesz

Egy hét leforgása alatt 180 fokos fordulatot vett az időjárás. A hétvégére nagyon rossz időt jósolnak, ami miatt Tatán két fontos szabadtéri eseményt is le kellett mondani.

Kemma.hu

Cseppet sem ígérkezik kellemes idő a hétvégére, olyannyira, hogy rögtön novemberben érezhetjük magunkat. Ami pedig ránk vár nem igazán kedvez a szabadtéri programoknak. Tatán az időjárás miatt két nagy esemény is elmarad.

Pénteken vette volna kezdetét a Magyar Famászó Bajnokság, amely egészen vasárnapig várta volna az érdeklődőket, azonban a szervezők az lefújták, Mint közleményükben is írták, az előrejelzett időjárási viszonyok nem teszik lehetővé, hogy biztonságos és sikeres körülmények között bonyolítsák le a mászóbajnokságot. A verseny új időpontját egyelőre még nem közölték, azonban hamarosan azt is nyilvánosságra fogják hozni.

Tatán hétvégén még egy nagy, sokakat vonzó esemény lett volna, a Stílusos Vidéki Éttermiség Egyesület (SVÉT) éves gasztronómiai találkozója. A várható rossz időjárás miatt ezt i lefújták a szervezők, így Tata más időpontban lehet a gasztronómia fővárosa. A város közösségi oldalán számolt be a döntésről, amelyből az i kedürl, hogy az eseményt két héttel eltolták, így várhatóan a megrendezés új időpontja szeptember 28-29. lesz. A helyszín változatlanul az Esterházy-kastély parkja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában