Adomány

3 órája

Cipőgyűjtést szerveznek Kisbéren

Most még nem annyira érezzük, de nemsokára szükség lesz melegebb ruháinkra, téli kabátjainkra, bélelt cipőinkre. Sokaknak kihívást jelent a téli ruházat megvásárlása, Kisbér ezért cipőgyüjtést szervez.

Kemma.hu

Hamarosan itt a hideg idő, sokakban felmerül, hogy hogyan tudnánk ilyenkor segíteni a rászorulóknak, mit és hogyan adományozzunk. Célszerű ilyenkor felkeresni a civil szervezeteket akik tudják, hogy mi a segítség és hogyan juttassák el azt. Kisbéren például cipőgyűjtést szerveznek, október 3-ig.

Cipőgyűjtést szerveznek Kisbéren
Cipőgyűjtést szerveznek Kisbéren
Fotó: Karnok Csaba / Forrás: Délmagyarország

Kisbéri Protestáns Kör október harmadikáig várják az adományokat a Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtárba. A KPK a nyári kezdeményezéséhez hasonlóan cipőbörzét tart, így első soron arra kéri a családokat, hogy nézzenek szét szekrényeikben, hátha akad ott olyan jó állapotú és minőségű ( gyermek, női, vagy férfi) cipő vagy csizma, amit már nem használnak. Az összegyűlt lábbeli adományokból majd október elején a cipőbörzén a segítést igénylő helyi családok ingyenesen választhatnak. A nyári akcióra 270 pár cipó érkezett. A szervezők remélik, hogy ezúttal is szép számban érkeznek az adományok. Kérdésekkel és felajánlásokkal kapcsolatban a Kisbéri Protestáns Kört közösségidoldalukon lehet keresni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában