Hangverseny

2024.08.07. 13:24

Súrra érkezik a Giovani Artisti

A Giovanni Artisti Vonósnégyese érkezik a településre augusztus közepén. Remek hangverseny elé néz Súr.

Kemma.hu

A Giovanni Artisti Országjáró Komolyzenei Hangversenysorozatának állomása Súr. A vonós négyes Nagy Gábor orgonistával kiegészülve járja az országot. 

Augusztus 17-én Súrra érkezik a Giovanni Asrtisti Vonósnégyese
Augusztus 17-én Súrra érkezik a Giovanni Asrtisti Vonósnégyese
Forrás: Giovani Artisti/Facebook

Kezdete

Az zenész társulat 2011-ben alakult Szegeden elsősorban azzal a céllal, hogy segítse a feltörekvő fiatal muzsikusokat. Több olyan fiatal zenésznek adtak bemutatkozási lehetőséget akikért később aztán a Virtuózok című tehetségkutatóban izgulhattunk.A felnőttek szórakoztatása után hamar az ifjúság felé fordultak. Céljukká vált a zene szeretet átadása és megismertetése. Ezért alakult meg a Giovanni Artisti Művészközösség. Hangversenyeket és hangszerbemutatókat tartottak a helyi iskoláknak, akik nem tudtak eljönni hozzájuk oda helybe mentek. Aztán egyszer csak a környező városba is meghívást kaptak, így indult el országjáró sorozatuk. 

Giovanni Artisti Súron 

Súrra augusztus 17-én a Giovani Artisti Vonósnégyese érkezik. Veress Csaba hegedűn, Fazekas-Keszera Ágnes mélyhegedűn, Suhanyeczné Puskás Barba pedig gordonkán játszik. Az együttes a koncert idejére Nagy Gábor orgonistával kiegészülve lép fel. Az eseményen a részvétel ingyenes.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában