Fútóverseny

2024.08.15. 12:43

Hétvégén startol a Sárkányi Őrület

Minden évben az államalapítás ünnepéhez kapcsolódva szervezik meg a versenyt. A hétvégén startol a Sárkányi Őrület.

Kemma.hu

Idén 33. alkalommal állhatnak rajthoz a versenyzők augusztus 18-án a Sárkányi Őrület országúti futóversenyén. 

Hétvégén újra dobogóra állhatnak majd a Sárkányi Őrület győztesei.
Hétvégén újra dobogóra állhatnak majd a Sárkányi Őrület győztesei.
Forrás: Súr Község Önkormányzata/ Facebook

Kicsikre és nagyokra egyaránt gondolva most is 3 versenytávból választhatnak. 7, 21.2 km-es távon gyerekek, felnőttek idősek jelentkezését is szeretettel várják. 200 méteren pedig 10 éves korig minden vállalkozó szellemű lurkót szívesen fogadnak a sprintverseny rajtvonalához.

 

Megállíthatatlan a Sárkányi Őrület

A több évtizedes múltra visszatekintő versenyről Súr polgármesterét Sógorka Miklóst kérdeztük. A hosszútáv futók ugyanis Bakonysárkányból indulva, Akán Ácsteszéren végül Csatkán át érkeznek meg a célba Súron. A polgármester elmondta, hogy a település hálás és örül, hogy évről évre most már több mind egy évtizede ők adhatnak otthont a versenynek. Külön kiemelte, hogy a segítők és az esemény fő mozgatórugója Lamatsch János nélkül nem tarthatna ott a sokak által várt Sárkányi Őrület ahol. Még nem késő jelentkezni. A versenyre előzetesen augusztus 16-ig lehet online regisztrálni,valamint  korlátozottan de a helyszínen is van lehetőség a jelentke

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában