Testület

2024.08.30. 07:00

Folytatódott az egyeztetés az új tatai képviselőkkel

Újra találkoztak az októberben munkába álló új, tatai képviselők. Ezúttal betekintést kaptak az önkormányzat humán területen végzett munkájába, és a helyi turizmus valamint a Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. működésébe.

Kemma.hu

Ötödik alkalmával folytatódott augusztus 28-án az az egyeztetés-sorozat, mely Michl József polgármester kezdeményezésére indult el a nyár folyamán, a következő, október elején megalakuló képviselő-testület új tagjaival – írta a tata.hu. A találkozókon a a mandátumot szerzett két civil szervezet képviselői vettek részt.

Újra találkoztak az októberben munkába álló új, tatai képviselők. Ezúttal betekintést kaptak az önkormányzat humán területen végzett munkájába, és a helyi turizmus valamint a Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. működésébe.
Az új, tatai képviselők ezúttal betekintést kaptak az önkormányzat humán területen végzett munkájába, és a helyi turizmus valamint a Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. működésébe.
Fotó: tata.hu

Az eddigi találkozókon többek között szó volt a Tatai Közös Önkormányzati Hivatal működéséről, az önkormányzat városüzemeltetési és környezetvédelmi feladatairól, és az aktuális pályázatokról is. Az ötödik találkozón a résztvevők betekintést kaptak az önkormányzat humán területen végzett munkájába és a helyi turizmus, valamint a Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. működésébe.

Hasznosak a tatai találkozók

Az augusztus végi egyeztetésen az eddigi tapasztalatokat összegezve Bányai Tihamér, a FÜGE-Függetlenek Együtt Egyesület képviseletében külön köszönetet mondott Michl József polgármesternek, aki rendkívül hasznos információkat adott át számukra az elmúlt alkalmakon.

– Ezek az egyeztetések segítik a FÜGE jelöltjeinek felkészülését az október 2-i alakulóülés kapcsán, és a maira is közösen egyeztettünk és kérdésekkel készültünk. Annak, aki nem erről a területről érkezik, rendkívül érdekesek és tartalmasak ezek a találkozók, segítik, hogy október 2-án zökkenőmentesen át tudjuk venni a feladatokat a jelenlegi képviselő-testülettől – mondta a leendő képviselő. A polgármester szerint nem lesz egyszerű a következő öt év, hiszen a testület három különböző jelölő szervezet képviselőiből áll, ezért óriási kompromisszumokra lesz szükség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában