Sokszínű szórakozás

2024.08.16. 06:15

Közeleg a dadi aratófesztivál

Délután egytől éjjel kettőig tart majd a dadi aratófesztivál. Az idei rendezvény sztárvendége Kaczor Feri lesz. Mutatjuk az érdekesebbnél érdekesebb programokat.

Kemma.hu

Hosszú évek óta hagyomány a dadi aratófesztivál

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Sokszínű szórakozási lehetőségekkel várja a falubelieket és a faluba látogatókat a dadi közösségi ház augusztus 18-án, vasárnap délután 1 órától éjjel 2-ig tartandó aratófesztiváljára – tájékoztat bennünket erről a dadi közösségi ház facebook-oldala, valamint a Programturizmus. A rendezvény pontos helyszíne a közösségi ház udvara.

Hosszú évek óta hagyomány a dadi aratófesztivál
Hosszú évek óta hagyomány a dadi aratófesztivál
Fotó: Hagymási Bence / Forrás:  24 Óra

13 órától közös főzéssel indul a ráhangolódás. 16 órakor kezdődik az aratófesztivál ünnepélyes megnyitója, amelyet 16 órától táncbemutatók követnek. 17.30-tól Csikós Szabina ad elő retró slágereket. 19 órakor lép fel az aratófesztivál sztárvendége, Kaczor Feri. 21 órától Riba Adrienn Tűztánc show című produkciója következik. Láthatóan nagyon elnyerte a dadiak tetszését, mivel lapunk tavalyi híradását visszakeresve ő az egyetlen előadó, akit ebben az évben is meghívtak. 21.30-tól Dj Sinkovics gondoskodik a fergeteges diszkóhangulatról egészen 2 óráig. A zenei összeállításban retró, mulatós és diszkó slágerek egyaránt lesznek.

16 órától légvárra, csiribiri játéktárra és csillámtetoválásra számíthatnak a gyermekkel érkezők. Lesz még kézműves kirakodóvásár, büfé, sörsátor.

A rendezvény szokás szerint ingyenes. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában