Kék nap

2024.07.23. 09:49

Videón az oroszlányi Blue Combat Day: így még biztos nem láttad a rendőri hivatást

Igazi családi programmal és sok-sok nyereménnyel várt mindenkit az Oroszlányi Rendőrkapitányság.

Kemma.hu

Ahogyan azt megírtuk, Blue Combat Day-t, azaz Nagy Rendőrnapot szerveztek a július 13-i hétvégén Oroszlányban. Versenyekkel, tálcatüzes és kutyás bemutatóval, szimulációs kamionborulással készültek, valamint a rendőri hivatás látványos és kevésbé ismert területeire pillanthattak be az érdeklődők a város főterén.

Az eseményről a Komárom-Esztergom vármegyei rendőrség is beszámolt Facebook-oldalán. Mint írták, a sok program között helyett kapott önvédelmi bemutató, drogprevenciós pódiumbeszélgetés, rendőrségi motoros és gépjárműves bemutató, a Készenléti Rendőrség Zenekarának koncertje, kutyás és drónbemutató, valamint a Katasztrófavédelemmel és az Országos Mentőszolgálattal közös balesetszimulációja is.

Bónuszként megosztották a rendezvényről készült filmes összeállítást is, amit a cikk alján ti is megtekinthettek.

A program Oroszlány Városa és a TOP PLUSZ-3.1.2-21-KO1-2022-00001 azonosító számú, az “Oroszlányi szegregációban élők esélyegyenlőségi lehetőségeinek javítása” projekt támogatásával valósult meg.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában