A nap legfontosabb hírei

2024.07.07. 20:12

Videón a menekülő emu, toplistán a legszebb bakonyaljai helyek

Ma is összefoglaltuk nektek a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Bakancslistás helyeket hoztunk olvasóinknak, ezúttal a Bakonyaljáról. Magyarország egyik rejtett gyöngyszeme ez a vidék, tele lenyűgöző tájakkal és különleges látnivalókkal. Ha a Bakony környékén jársz, ne hagyd ki a legjobbakat!

Beszámoltunk róla, hogy szökött emu rohangált a forgalmas főút mellett vasárnap délután. Olvasónk kerékpározás közben találkozott a szökött madárral, és videóra vette, ahogy a vasúti töltésre is felszaladt.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Megírtunk, hogy 90 éves lett az annavölgyi születésű Szendi Jánosné, Tokodaltáró fáradhatatlan díszpolgára, akinek aranyból van a szíve. Június 24-én ünnepelte kilencvenedik születésnapját Szendi Jánosné, és Petrik József polgármester is felköszöntötte.

Összefoglaltuk, mit lehet tudni Ilonka néni rejtélyes eltűnéséről. A nagymamát, aki az esztergomi buszról tűnt el, már egy ország keresi. Hlaván Géza Vilmosné Győrbe ment volna tovább, ám oda már nem érkezett meg. A családja nagyon várja haza.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában