Tájékoztató

2024.07.03. 06:16

Reggeli útinform: ezt kell tudni, ha ma autóba ülsz

Ma is összefoglaltuk nektek, milyenek az útviszonyok, az időjárás, valamint a lezárt utak helyzete.

Kemma.hu

Az utinform.hu szerint az M1-es autópályán új terelést építettek ki Lébény térségében. A Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 132-es és a 142-es km között a külső és a leállósávot lezárták. A forgalmat sávelhúzással a belső és az ellenkező oldal belső sávjára terelik. Budapest irányába a külső és a leállósáv járható.

A Köpönyeg.hu prognózisa szerint szerdán  a többórás napsütést gomoly- és fátyolfelhők zavarják, de zápor, zivatar csak elszórtan fordulhat elő a délutáni órákban. Az ÉNy-i szél többfelé lesz élénk.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szerdán erőteljes gomolyfelhő-képződés és főként keleten sok fátyolfelhő mellett többórás napsütésre számíthatunk, de a keleti határ mentén kevesebbet süthet a nap. Az Alpokalján és a Salgótarján-Szeged vonalban néhol kialakulhatnak záporok, másutt nem valószínű csapadék. Az északnyugati, északi szél többfelé élénk, egy-egy helyen átmenetileg erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között várható.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában